מקרונים בכל מיני צבעים וטעמים
נתקלתי בסרטון המדהים הזה להכנת מקרונים, הכל נראה כל כך פשוט... נסו בעצמכם
הוראות למקרונים
- 2 ו 1/2 כוס אבקת סוכר
- 1 וחצי כוסות אבקת שקדים
- 4 חלבוני ביצים
חממו את התנור ל - 150 מעלות
סמנו 3 גליונות נייר אפיה בעיגולים
ערבבו אבקת סוכר ואבקת שקדים במעבד מזון עד קבלת קמח עדין.
הקציפו את החלבונים עד לקבלת עיסה יציבה, בערך 7 דקות.
נפו את תערובת השקדים והסוכר אל תוך הקציפה.
קפלו וערבבו לבלילה עד שהיא חלקה.
השתמשו בצבע מאכל כראות עיניכם.
צקו את הבלילה לשקית הזלפה.
הזליפו עיגולים בקוטר 5 סמ על גיליון אפייה (על הצד ההפוך עליו ציירתם).
תנו להם להתייבש במשך 20 דקות שיבשים למגע.
אפו במשך 14 דקות.
מלית בסיסית:
- 8 כוסות אבקת סוכר
- 2 כוסות חמאה רכה
בקערת ערבוב מערבבים חמאה ואבקת סוכר.
ערבבו במהירות נמוכה עד שהחמאה והסוכר יתמזגו לאחר מכן הגבירו את המיקסר למהירות בינוני גבוה.
חלקו את המילוי ל 6 קערות
מלית מאי טאי
- צבעי מאכל אדום, כתום
- 1 כפית מיץ לימון
- 1 כף מיץ אננס
- דובדבן
מחלקים את בלילת המקרון ל- 2 קערות. מוסיפים צבע מאכל כתום לקערה אחת וצבע מאכל אדום לשניה.
שופכים אותם יחד בשקית זילוף אחת.
הוסיפו למלית מיץ לימון ומיץ אננס.
מזגו את המלית על המקרונים שהכנתם והוסיפו דובדבן באמצע.
מלית קפה:
- אבקת קקאו
- 1 כף קפה
- פולי קפה מצופים שוקולד
מפזרים אבקת קקאו על גבי המרנג העליון
הוסיפו קפה למלית.
מזגו את המלית על המרנג התחתון והניחו באמצע פול קפה מצופה שוקולד.
מלית סנגריה:
- צבעי מאכל כתום ואדום
- 1 כף מיץ רימונים
- תפוז אחד
צבעו באמצעות משיכת מכחול בצבעי מאכל אדומים מרנג עליון.
הוסיפו מיץ רימונים למלית.
מזגו את המלית על המרנג והניחו פיסת תפוז באמצע.
מלית פינה קולדה:
- צבע מאכל צהוב
- 1 כף חלב קוקוס
- 1 כפית אננס כתוש
- פתיתי קוקוס קלוי
הוסיפן צבעי מאכל צהובים לבלילת המקרון.
הוסיפו חלב קוקוס למלית.
מזגו את המלית על המרנג והניחו פיסת אננס באמצע.
מלית פטל:
- צבע כתום
- פזרו אבקת פטל קפוא יבש על המרנג
- 1 כפית נקטר אפרסק
- פטל טרי
הוסיפו צבע מאכל כתום למלית המקרון.
פזרו עליו אבקת פטל יבשה קפואה.
הוסיפו נקטר אפרסק למלית.
מזגו את המלית על המרנג והניחו פטל טרי באמצע.