פסטות ודגנים - mamy

פסטות ודגנים

  • פתיתים אדומים

    פתיתים אדומים

    פורסם ב: 26.03.2009

    מחממים את השמן ומאדים את הבצל עד לגוון זגוגי .

  • קנלוני

    קנלוני

    פורסם ב: 26.03.2009 לשים יחדיו את הבשר, התבלינים , השום, האורגאנו והבצל
  • פסטה ברוטב רוזה

    פסטה ברוטב רוזה

    פורסם ב: 26.03.2009

    מרתיחים יחדיו את השמנת עם ה"רוטב המשפחתי" .

  • רוטב בולונז

    רוטב בולונז

    פורסם ב: 26.03.2009

    לחמם את שמן הזית ולאדות את הבצל עד לקבלת גוון זגוגי זהוב .

    להוסיף את הבשר ולאדות אותו עד לשינוי הצבע.

  • ריזוטו אורז בפטריות שיטאקי עם שיפוד סלמון

    ריזוטו אורז בפטריות שיטאקי עם שיפוד סלמון

    פורסם ב: 20.07.2008

    2 כפות שמן זית

    1 חבילה פטריות שיטאקי טריות, חתוכות לפרוסות דקות

    1 גבעול סלרי, חתוך לפרוסות...

  • פסטה עם ביצה

    פסטה עם ביצה

    פורסם ב: 21.03.2006

    1/4 חבילה פסטה מכל סוג
    1 ביצה
    2 כפות גבינה צהובה
    קורט מלח...

  • פסטה פרפרים עם נקניקיות

    פסטה פרפרים עם נקניקיות

    פורסם ב: 30.01.2006

    1 חב' פסטה פרפרים (או כל פסטה אחרת).
    1 חב' נקניקיות עוף חתוכות
    1 בצל...

  • מרק מקרוני

    מרק מקרוני

    פורסם ב: 28.01.2006

    1-2 כפות שמן
    1 בצל בינוי
    1/2 חבילה פסטה מכל סוג.
    שתי כפות (כ 100 גר'-קופסא קטנה) רסק עגבניות...

  • פסטה מבושלת עם ירקות מאודים ובצד נקנקיות מטוגנות

    פסטה מבושלת עם ירקות מאודים ובצד נקנקיות מטוגנות

    פורסם ב: 24.01.2006

    פסטה
    גמבה / פלפל
    גזר
    בטטה
    נבטים
    נקניקיות...

עמודים: 1 | 2