סלט טאבולה.
מכניסים לקערה את הבורגול ומערבבים עם 3 כוסות מים רותחים ותבלינים, מכסים לפחות ל20 ד
ההכנה:
מכניסים לקערה את הבורגול ומערבבים עם 3 כוסות מים רותחים ותבלינים, מכסים לפחות ל20 דקות.
אחרי שהבורגול התקרר מעט, מפוררים אותו עם מזלג ומוסיפים את כל שאר החומרים, כולל שמן הזית ומיץ הלימון.
אפשר לאכול גם קר!
בתאבון!
מומלץ מאוד לנשים בהריון: 1. משביע מאוד ולא כבד. 2.עוזר במניעת הצטברות נוזלים. 3. קל להכנה!
1.5 כוס בורגול גס או דק.
קופסת שימורי גרגרי חומוס מבושלים. (לא הכרחי אבל מומלץ).
1 עגבניה קצוצה דק.
1 מלפפון קצוץ דק.
צרור פטרוזיליה קצוץ צד, דק.
2 כפות שמן זית.
4 כפות מיץ לימון.
מלח ופלפל לפי הטעם.
ההכנה:
מכניסים לקערה את הבורגול ומערבבים עם 3 כוסות מים רותחים ותבלינים, מכסים לפחות ל20 דקות.
אחרי שהבורגול התקרר מעט, מפוררים אותו עם מזלג ומוסיפים את כל שאר החומרים, כולל שמן הזית ומיץ הלימון.
אפשר לאכול גם קר!
בתאבון!