קבבוני דגים על מצע מטבל צזיקי - 4 סועדים
קבבוני דגים על מצע מטבל צזיקי - 4 סועדים
מאת: השף אמיר מרקוביץ', שף הבית של דורות
מצרכים להכנת הקבבונים:
500 גרם פילה בורי נקי מעור ועצמות
1 בצל קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 ביצה
1 כף צנוברים
1 כף חמאה מומסת
1 כף פירורי לחם
3 קוביות אורגנו דורות
מלח, פלפל
מצרכים להכנת מטבל צזיקי:
כוס יוגורט סמיך
2 מלפפונים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
1 כפית חומץ בן יין לבן
3 קוביות נענע דורות
2 קוביות שמיר דורות
מלח, פלפל
אופן הכנת הקבבונים:
- מערבבים בקערה את כל המצרכים להכנת הקבבונים ומכניסים למקרר לשעה.
- מוציאים את קערת התערובת מהמקרר ויוצרים קבבונים.
- מטגנים את הקבבונים במחבת טפלון גדולה עם מעט שמן חמניות משני הצדדים.
אופן הכנת הצזיקי:
- מערבבים בקערה את כל המצרכים להכנת הצזיקי.
- מניחים את הקבבונים על הצזיקי ומגישים.