לחם טחינה ללא גלוטן - מתכון וסרטון
אני אמנם לא אלרגית לגלוטן אבל גיליתי לאחרונה שבלי גלוטן הבטן שלי שטוחה יותר ובכלל הלחם הזה ממש טעים אז תנסו וספרו לי איך יצא.
המתכון לקוח מתוך האפליקציה clean eating של הגר שפר. באפליקציה המון מתכונים למנות טעימות ובריאות.
מרכיבים
- 4 ביצים
- 5 כפות טחינה גולמית משומשום מלא
- כף מייפל טבעי (אפשר דבש)
- 1/2 כפית אבקת אפיה
- קורט מלח
- כפית שמן זית לשימון התבנית
אופן ההכנה
- מערבבים בבלנדר את הביצים עם אבקת האפיה במהירות כדי שהבלילה כמעט תקציף
- מוסיפים את הטחינה הגולמית והמייפל ומערבבים היטב
- מחממים תנור ל 180 מעלות
- משמנים תבנית אפייה לעוגות (אינגליש קייק) עם מעט שמן זית ומעבירים את הבלילה לתוך התבנית
- אופים ב 180 מעלות, לאחר 10 דקות מורידים את החום ל 160 מעלות ואופים 10 דקות נוספות
- מוציאים מהתנור ונותנים ללחם להתקרר לפני שפורסים אותו
מוזמנים לצפות בסרטון ולראות את התהליך...
ספרו לי בתגובות למטה איך יצא...