טוסט מוצרלה ובזיליקום
בדר"כ אני לא אוכלת לחם אבל אתמול הסתובבתי בסופר ועיני נפלו על באגט מגרה מקמח מלא. לא עמדתי בפיתוי קניתי אותו ולאחר מכן רצתי למקרר הגבינות ולקחתי כדורי מוצרלה טריים של גד.
בערב הכנתי לי ולבני טוסטים טעימים מאוד. פעם ראשונה שבן ה 16 שלי טועם את הטוסטים האלה ולדבריו - מעדן. גם אני חושבת כך... אפשר לשחק עם המצרכים ולהוסיך כל מיני דברים שאתם אוהבים כמו זיתי קלמנטה שמאוד מתאימים ...
מצרכים
- לחם איזה שבא לכם אני השתמשתי בבאגט מחיטה מלאה
- עגבניות
- ממרח פסטו
- כדורי גבינת מוצרלה - של גד מאוד טעימים עיסיסיים ורכים
- עלי בזיליקום
- שמן זית
- נייר אפיה
- אורגנו
אופן ההכנה
- מפזרים על נייר אפיה פרוסות לחם או חוצים את הבאגט לשניים ולחתיכות נוחות לאחיזה.
- מורחים מעט ממרח פסטו על כל פרוסה
- חותכים את העגבניות לפרוסות עגולות
- חותכים את כדור המוצרה לפרוסות עגולות
- מסדרים על פרוסות הלחם לסירוגין פרוסת עגבניה ופרוסת מוצרלה
- משחילים בין הפרוסות עלה בזיליקום טרי
- מפזרים מעט שמן זית, מלח פלפל גרוס ומעט אורגנו
- מכניסים לטוסטר אובן או לתנור
מוציאים את הלחם מהתנור כאשר הגבינה נמסה. זמן מדוייק תלוי בחום התנור ובהעדפה אישית שלכם.
בתיאבון
בא לי עוד... תראו