אורז בעגבניות וגרגירי חומוס
מחממים את השמן , ומאדים את הבצל עד לקבלת גוון זגוגי, זהוב
כ 15 מ"ג ליקופן במתכון
החומרים:
1 יח' "רוטב פסטה משפחתי" של "פריניר".
1 בצל בנוני קצוץ.
4 כפות שמן.
2 כוסות אורז מובחר.
2 כוסות מים חמים.
כוס גרגירי חומוס מבושלים ( אפונה / שעועית / עדשים ..וכו' ).
עירית קצוצה לעיטור .
אופן ההכנה :
מחממים את השמן , ומאדים את הבצל עד לקבלת גוון זגוגי, זהוב. מוסיפים את האורז ומאדים יחדיו . מוסיפים את החומוס ,את המים הרותחים ואת הרוטב פסטה המשפחתי של "פריניר ". מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש למשך 20 דקות . מגישים חם מעוטר בעירית קצוצה .