פחזניות
להמיס 1 כוס מים ו ½ מרגרינה/מחמאה.
להוסיף1 כוס קמח תופח ולהנמיך את האש.
לערבב במהירות עד שהתערובת נהפכת לגוש בצק המופרד מהדפנות.
אופן ההכנה:
להמיס 1 כוס מים ו ½ מרגרינה/מחמאה.
להוסיף1 כוס קמח תופח ולהנמיך את האש.
לערבב במהירות עד שהתערובת נהפכת לגוש בצק המופרד מהדפנות.
להוריד מהאש, להמתין 3 דק' ולהוסיף 3 ביצים בהדרגה (כל פעם ביצה 1 עד שהיא נספגת), גרידת לימון
ו 1 כפית תמצית וניל.
בידיים לחות ליצור את הפחזניות ולהניחן על נייר אפייה, לאפות בחום בינוני עד להזהבה.
מילוי:
1 שמנת מתוקה.
1 אינסטנט פודינג וניל.
1/2 כוס חלב וניל.
להקציף את כל הרכיבים יחד ולצקת לתוך הפחזניות.
להמיס 1 כוס מים ו ½ מרגרינה/מחמאה.
להוסיף1 כוס קמח תופח ולהנמיך את האש.
לערבב במהירות עד שהתערובת נהפכת לגוש בצק המופרד מהדפנות.
להוריד מהאש, להמתין 3 דק' ולהוסיף 3 ביצים בהדרגה (כל פעם ביצה 1 עד שהיא נספגת), גרידת לימון
ו 1 כפית תמצית וניל.
בידיים לחות ליצור את הפחזניות ולהניחן על נייר אפייה, לאפות בחום בינוני עד להזהבה.
מילוי:
1 שמנת מתוקה.
1 אינסטנט פודינג וניל.
1/2 כוס חלב וניל.
להקציף את כל הרכיבים יחד ולצקת לתוך הפחזניות.