פאי פקאן

½ 1 קמח רגיל
100 גר' חמאה
½ כוס סוכר 1 ביצה לערבב יחד
1 סוכר וניל...



פאי פקאן
בצק:
½ 1 קמח רגיל
100 גר' חמאה
½ כוס סוכר 1 ביצה לערבב יחד
1 סוכר וניל
¼ כוס מים קרים

אופן ההכנה:
לקחת שקדים פרוסים לגפרורים 50 גר' עם 2 כפות סוכר חום ולערבב יחד
לשמן תבנית עם חמאה ולהדביק לדפנות את השקדים.
לשטח את הבצק על התבנית' לחורר ולאפות 25 דק'.

בסיר קטן :
½ כוס מייפל או דבש
½ כוס סוכר
1 סוכר וניל לבשל יחד
50 גר' חמאה

להקציף 2 ביצים ואז להוסיף לקרמל לערבב עם האגוזים והפקאנים , לשים על הבצק ולאפות עוד ¼ שעה.