קנלוני
לשים יחדיו את הבשר, התבלינים , השום, האורגאנו והבצל
כ 30 מ"ג ליקופן
החומרים :
2 יח' "רוטב משפחתי" של "פריניר".
1 חב' קנלוני.
350 גר' בשר טחון.
מלח פלפל לטעמכם.
1 כפית שום כתוש.
1 כפית אורגנו.
1 בצל בנוני מגורר.
אופן הכנה
לשים יחדיו את הבשר, התבלינים , השום, האורגאנו והבצל .
ממלאים את הקנלוני ומניחים בתבנית מחופה בנייר אפייה.
מערבבים את ה"רוטב המשפחתי" עם כוס מים ויוצקים מעל .
מכניסים לתנור ל 180-200 מעלות ל 25-30 דקות ומגישים .