פתיתים אדומים
מחממים את השמן ומאדים את הבצל עד לגוון זגוגי .
כ 15 מ"ג ליקופן
החומרים
1 יח' "רוטב משפחתי" של "פריניר".
1 בצל בנוני קצוץ ( לא חובה ) .
4 כפות שמן.
1/2 שקית פתיתים אפויים בכול צורה שאוהבים.
( 2 כוסות מים חמים ).
אופן ההכנה
מחממים את השמן ומאדים את הבצל עד לגוון זגוגי .
מוסיפים את הפתיתים ומאדים עד להשחמה .
מוסיפים את המים הרותחים ואת ה"רוטב המשפחתי" של "פריניר".
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש ל 15-18 דקות .