פסטה עם ביצה

1/4 חבילה פסטה מכל סוג
1 ביצה
2 כפות גבינה צהובה
קורט מלח...



פסטה עם ביצה
1/4 חבילה פסטה מכל סוג
1 ביצה
2 כפות גבינה צהובה
קורט מלח
מעט שמן
אופן ההכנה:
מכינים פסטה במים לפי ההוראות שעל האריזה.
את הפסטה משחימים מעט במחבת (ספגטי מומלץ לחתוך לחלקים קצרים יותר).
מערבבים בנפרד ביצה וגבינה צהובה (חתוכה לקוביות או מגוררת) ומוסיפים לפסטה.
מתבלים במלח.
להמשיך לערבב את כל הרכיבים עד שהביצה מוכנה והגבינה נמסה.

בתיאבון.