פסטה ברוטב רוזה
מרתיחים יחדיו את השמנת עם ה"רוטב המשפחתי" .
באדיבות השפים המקצועיים של מפעל עיבוד העגבניות, "פריניר"
כ 30 מ"ג ליקופן
החומרים :
2 יח' "רוטב משפחתי" של "פריניר".
1 יח' שמנת מתוקה.
מעט פלפל שחור גרוס.
500 גר' פסטה מבושלת.
לעיטור - עירית / פרמזן מגוררת.
אופן ההכנה :
מרתיחים יחדיו את השמנת עם ה"רוטב המשפחתי" .
מוסיפים פלפל שחור גרוס .
יוצקים מעל הפסטה החמה, מעטרים בגבינת פרמזן ומגישים.