פסטה ברוטב רוזה

מרתיחים יחדיו את השמנת עם ה"רוטב המשפחתי" .



באדיבות השפים המקצועיים של  מפעל עיבוד העגבניות, "פריניר"


פסטה ברוטב רוזה

כ 30 מ"ג ליקופן

 

החומרים :

2 יח' "רוטב משפחתי" של "פריניר".

1 יח' שמנת מתוקה.

מעט פלפל שחור גרוס.

500 גר' פסטה מבושלת.

לעיטור - עירית / פרמזן מגוררת.

אופן ההכנה :

מרתיחים יחדיו את השמנת עם ה"רוטב המשפחתי" .

מוסיפים פלפל שחור גרוס .

יוצקים מעל הפסטה החמה, מעטרים בגבינת פרמזן ומגישים.