פיצה
1 יח' "רוטב פיצה" של "פריניר".
2 כוסות קמח.
1 כפית שמרים יבשים.
קורט מלח...
המתכונים באדיבות השפים המקצועיים של מפעל עיבוד העגבניות, "פריניר"
כ 17 מ"ג ליקופן
החומרים
1 יח' "רוטב פיצה" של "פריניר".
2 כוסות קמח.
1 כפית שמרים יבשים.
קורט מלח.
4 כפות שמן זית.
כף סוכר.
מים לפי ספיגה.
גבינת מוצרלה.
תוספות: בצל , פלפלים , עגבניות , פטריות , זיתים ...ושאר מיני הפתעות.
אופן ההכנה
לשים יחדיו בבלנדר את חומרי הבצק – קמח, שמרים, מלח , סוכר, שמן זית ומים עד לקבלת בצק נוח וצמיגי . מניחים את הבצק למנוחה כ 15-20 דקות, משטחים אותו ( קורצים עיגולים ) ויוצקים מעל את רוטב הפיצה של "פריניר". מפזרים מעל גבינת מוצרלה, במידה ורוצים מפזרים תוספות של ירקות ומכניסים לתנור ב 200-220 מעלות לכ 10-12 דקות .