פיצה

1  יח' "רוטב פיצה" של  "פריניר".

2 כוסות קמח.

1 כפית שמרים יבשים.

קורט מלח...



המתכונים באדיבות השפים המקצועיים של  מפעל עיבוד העגבניות, "פריניר"


פיצה

כ 17 מ"ג ליקופן

החומרים

1  יח' "רוטב פיצה" של  "פריניר".

2 כוסות קמח.

1 כפית שמרים יבשים.

קורט מלח.

4 כפות שמן זית.

כף סוכר.

מים לפי ספיגה.

גבינת מוצרלה.

תוספות: בצל , פלפלים , עגבניות , פטריות , זיתים ...ושאר מיני הפתעות.

אופן ההכנה

לשים יחדיו בבלנדר את חומרי הבצק קמח,  שמרים, מלח , סוכר, שמן זית ומים עד לקבלת בצק נוח וצמיגי . מניחים את הבצק למנוחה כ 15-20 דקות, משטחים אותו ( קורצים עיגולים ) ויוצקים מעל את רוטב הפיצה של "פריניר". מפזרים מעל גבינת מוצרלה, במידה ורוצים מפזרים תוספות של ירקות  ומכניסים לתנור ב 200-220 מעלות לכ 10-12 דקות .