עגבניה במילוי סלט יווני -4 סועדים

6 עגבניות

2 מלפפונים

1 בצל אדום

100 גרם גבינה בולגרית...



מאת: השף אמיר מרקוביץ', שף הבית של דורות


עגבניה במילוי סלט יווני -4 סועדים

מצרכים:

6 עגבניות

2 מלפפונים

1 בצל אדום

100 גרם גבינה בולגרית

8 זיתים שחורים מגולענים

1 כף מיץ לימון

2 כפות שמן זית

3 קוביות אורגנו דורות

מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

  1. לוקחים 4 עגבניות, חותכים לרוחב את החלק העליון ומוציאים את הפנים בעזרת כפית.
  2. את שתי העגבניות הנותרות, המלפפונים, הבצל, הגבינה והזיתים חותכים לקוביות קטנות ומניחים בקערה.
  3. מערבבים הכול עם שמן זית, מיץ לימון, שלוש קוביות האורגנו, מלח ופלפל.
  4. ממלאים את ארבע העגבניות בתערובת, מניחים מעל את החלק העליון של העגבנייה ומגישים.