עגבניה במילוי סלט יווני -4 סועדים
6 עגבניות
2 מלפפונים
1 בצל אדום
100 גרם גבינה בולגרית...
מאת: השף אמיר מרקוביץ', שף הבית של דורות
מצרכים:
6 עגבניות
2 מלפפונים
1 בצל אדום
100 גרם גבינה בולגרית
8 זיתים שחורים מגולענים
1 כף מיץ לימון
2 כפות שמן זית
3 קוביות אורגנו דורות
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
- לוקחים 4 עגבניות, חותכים לרוחב את החלק העליון ומוציאים את הפנים בעזרת כפית.
- את שתי העגבניות הנותרות, המלפפונים, הבצל, הגבינה והזיתים חותכים לקוביות קטנות ומניחים בקערה.
- מערבבים הכול עם שמן זית, מיץ לימון, שלוש קוביות האורגנו, מלח ופלפל.
- ממלאים את ארבע העגבניות בתערובת, מניחים מעל את החלק העליון של העגבנייה ומגישים.