לפתן אגס-תפוח עם קינמון

תפוח עץ אדום מתוק
אגס
1/3 מקל קינמון
1 וחצי כוס מים רותחים



לפתן אגס-תפוח עם קינמון
תפוח עץ אדום מתוק
אגס
1/3 מקל קינמון
1 וחצי כוס מים רותחים
אופן ההכנה:
1. לקלף את התפוח והאגס ולחתוך לחתיכות
2.לבשל במים הרותחים על אש נמוכה ולהוסיף לבישול את מקל הקינמון עד שהפירות מתרככים
3.להוציא את מקל הקינמון ומים לפי מידת הסמיכות הרצויה ולרסק במוט בלנדר
4. המטרה שייצא ליפתן.
בתי בת ה- 7 חודשים מאוד אוהבת את הלפתן הזה, ולפעמים אני מוסיפה גם גזר להגדלת המנה.