פשטידה נהדרת.
בצק עלים מרודד
כוס אורז מבושל
חזה עוף מבושל חתוך לרצועות דקות
פטרוזיליה קצוצה...
בצק עלים מרודד
כוס אורז מבושל
חזה עוף מבושל חתוך לרצועות דקות
פטרוזיליה קצוצה
2 עגבניות פרוסות לפרוסות דקות
ביצה למריחה
שומשום לפיזור
אופן ההכנה:
משטחים עלה של בצק על גבי תבנית מרופדת בנייר-אפייה, על הבצר מסדרים לפי הסדר:אורז,על האורז רצועות חזה העוף,מעל מפזרים פטרוזיליה,מסדרים את פרוסות העגבניות,ממיחים ומפלפלים לפי הטעם.
מכסים בעלה בצק עלים נוסף,עושים חתכים לרוחב העלה העליון [פתחי אוורור] מורחים בביצה טרופה,מפזרים שומשום.
אופים בחום גבוה כ- 30 ד',או עד שהפשטידה אפויה וזהובה .
טעים,מזין ומתאים גם לפעוטות מגיל שנה וחצי.
כוס אורז מבושל
חזה עוף מבושל חתוך לרצועות דקות
פטרוזיליה קצוצה
2 עגבניות פרוסות לפרוסות דקות
ביצה למריחה
שומשום לפיזור
אופן ההכנה:
משטחים עלה של בצק על גבי תבנית מרופדת בנייר-אפייה, על הבצר מסדרים לפי הסדר:אורז,על האורז רצועות חזה העוף,מעל מפזרים פטרוזיליה,מסדרים את פרוסות העגבניות,ממיחים ומפלפלים לפי הטעם.
מכסים בעלה בצק עלים נוסף,עושים חתכים לרוחב העלה העליון [פתחי אוורור] מורחים בביצה טרופה,מפזרים שומשום.
אופים בחום גבוה כ- 30 ד',או עד שהפשטידה אפויה וזהובה .
טעים,מזין ומתאים גם לפעוטות מגיל שנה וחצי.