פשטידה נהדרת.

בצק עלים מרודד
כוס אורז מבושל
חזה עוף מבושל חתוך לרצועות דקות
פטרוזיליה קצוצה...



פשטידה נהדרת.
בצק עלים מרודד
כוס אורז מבושל
חזה עוף מבושל חתוך לרצועות דקות
פטרוזיליה קצוצה
2 עגבניות פרוסות לפרוסות דקות
ביצה למריחה
שומשום לפיזור
אופן ההכנה:
משטחים עלה של בצק על גבי תבנית מרופדת בנייר-אפייה, על הבצר מסדרים לפי הסדר:אורז,על האורז רצועות חזה העוף,מעל מפזרים פטרוזיליה,מסדרים את פרוסות העגבניות,ממיחים ומפלפלים לפי הטעם.
מכסים בעלה בצק עלים נוסף,עושים חתכים לרוחב העלה העליון [פתחי אוורור] מורחים בביצה טרופה,מפזרים שומשום.
אופים בחום גבוה כ- 30 ד',או עד שהפשטידה אפויה וזהובה .

טעים,מזין ומתאים גם לפעוטות מגיל שנה וחצי.