פיצה פרצופונים

1 רוטב פיצה "פריניר" (260 גרם)
2 כוסות קמח
1 כפית שמרים יבשים
קורט מלח
4 כפות שמן זית...



פיצה פרצופונים
המתכון באדיבות פריניר

1 רוטב פיצה "פריניר" (260 גרם)
2 כוסות קמח
1 כפית שמרים יבשים
קורט מלח
4 כפות שמן זית
כף סוכר
מים לפי ספיגה
גבינת מוצרלה
( בצל, פלפלים, עגבניות, פטריות, זיתים ...ושאר מיני הפתעות שאוהבים )

אופן ההכנה:

מניחים את הבצק לתפוח במשך 15-20 דקות, משטחים אותו ( קורצים עיגולים ) ויוצקים מעל את רוטב הפיצה של "פריניר", מפזרים מעל גבינת מוצרלה ומוסיפים
תוספות שונות כדוגמת זיתים, גמבה, פלפל וגמבה איתם ניתן לעצב מגוון גדול של פרצופים. לאחר שמסיימים לעצב את הדמות שרוצים מכניסים לתנור על 200-220 מעלות לכ 10-12 דקות .