עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון
2 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס סילאן של חצר כנרת
1 כפית שטוחה אבקת אפייה...
המתכון באדיבות "חצר כנרת", יצרני מוצרי התמרים הגדולים בישראל
חומרים:
2 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס סילאן של חצר כנרת
1 כפית שטוחה אבקת אפייה
½ כוס שמן
1 כוס קפה/תה לא ממותק פושר
3 כוסות קמח
2 כפיות קינמון
אופן ההכנה:
- לחמם תנור מראש לחום בינוני ?150
- להכניס את החומרים לקערת מערבל לפי הסדר הנ"ל
- לאפות בין 35-40 דקות בתבנית משומנת ומקומחת היטב (בסיר פלא או שתי תבניות אינגליש)
- להוציא מהתבנית ולמרוח מעל סילאן של קיבוץ כנרת.
- לפזר שקדים קלופים פרוסים