קציצות בנגיעות כרובית
כרובית קטנה מבושלת במקרו עד לפריכות
1/2 ק"ג בשר
1/4 כוס פרורי לחם
2-3 ביצים לפי הצורך
פטרוזיליה טרייה קצוצה...
כרובית קטנה מבושלת במקרו עד לפריכות
1/2 ק"ג בשר
1/4 כוס פרורי לחם
2-3 ביצים לפי הצורך
פטרוזיליה טרייה קצוצה
רסק עגבנית
10 שיני שום
אופן ההכנה:
הכנת הרוטב
שמים בכלי קטן ועמוק
5 כפות גדושות מקופסה עגבניות כתושות ברסק או 2 כפות רסק עגבניות
כפית אבקת מרק עוף +1/2 כפית סוכר
2 כוסות מים
פלפל שחור ומלח רק אחרי טעימה
(אין צורך לבשל)
להכין כ-10 שיני שום שלמות מעוכות קלות לפיזור בין הקציצות בתבנית
המצרכים לקציצות:
כרובית קטנה מבושלת במיקרו עד לפריכות
מפוררים ביד את החלקים הרכים לפיסות לא גדולות (לא לגרר)
להוסיף 1/2 קילו בשר בקר
1/4 כוס פירורי לחם
2-3 ביצים לפי הצורך
פטרוזיליה טרייה קצוצה
מלח ופלפל שחור
ליצור קציצות ממש גדולות כי די קשה לשמור על מירקם חלק
לטגן מ-2 הצדדים על שמן מרודד ולשים בתבנית שטוחה
(הנחתי בתבנית פאי מספר 28 יצאו 15קציצות שמילאו בדיוק את התבנית)
פיזרתי את השום בין הקציצות.
יצקתי את הרוטב שכיסה את הקציצות.
אפיה בחום 175 כ-30 דקות
נשאר די הרבה רוטב שתוכלו לטבול לחם טוב או לשלב תוספת לבחירתכם.
1/2 ק"ג בשר
1/4 כוס פרורי לחם
2-3 ביצים לפי הצורך
פטרוזיליה טרייה קצוצה
רסק עגבנית
10 שיני שום
אופן ההכנה:
הכנת הרוטב
שמים בכלי קטן ועמוק
5 כפות גדושות מקופסה עגבניות כתושות ברסק או 2 כפות רסק עגבניות
כפית אבקת מרק עוף +1/2 כפית סוכר
2 כוסות מים
פלפל שחור ומלח רק אחרי טעימה
(אין צורך לבשל)
להכין כ-10 שיני שום שלמות מעוכות קלות לפיזור בין הקציצות בתבנית
המצרכים לקציצות:
כרובית קטנה מבושלת במיקרו עד לפריכות
מפוררים ביד את החלקים הרכים לפיסות לא גדולות (לא לגרר)
להוסיף 1/2 קילו בשר בקר
1/4 כוס פירורי לחם
2-3 ביצים לפי הצורך
פטרוזיליה טרייה קצוצה
מלח ופלפל שחור
ליצור קציצות ממש גדולות כי די קשה לשמור על מירקם חלק
לטגן מ-2 הצדדים על שמן מרודד ולשים בתבנית שטוחה
(הנחתי בתבנית פאי מספר 28 יצאו 15קציצות שמילאו בדיוק את התבנית)
פיזרתי את השום בין הקציצות.
יצקתי את הרוטב שכיסה את הקציצות.
אפיה בחום 175 כ-30 דקות
נשאר די הרבה רוטב שתוכלו לטבול לחם טוב או לשלב תוספת לבחירתכם.