פילה סלמון אפוי בתנור על מצע אורז בניחוח אסייתי
4 פרוסות של פילה סלמון (200 גרם כל אחת)
2 כפות שמן זית
2 קוביות שום דורות
2 קוביות פטרוזיליה דורות...
באדיבות השף אמיר מרקוביץ', שף הבית של דורות
כמות ל-4 סועדים
מצרכים:
4 פרוסות של פילה סלמון (200 גרם כל אחת)
2 כפות שמן זית
2 קוביות שום דורות
2 קוביות פטרוזיליה דורות
כוס וחצי אורז ארוך
3 כוסות מים
5 קוביות עשבי תיבול לבישול אסייתי – דורות
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. בסיר קטן לבשל את האורז עם מים וקוביות עשבי תיבול לבישול אסייתי כ- 15 דקות ולתבל במלח ופלפל
2. למרוח את הסלמון בשמן זית,קוביות שום ופטרוזיליה,מלח ופלפל
3. להכניס את הסלמון לתנור שחומם מראש ל-15 דקות ב- 180 מעלות
4. להגיש את הסלמון לצד האורז