כדורי בשר ברוטב עגבניות
מערבבים יחדיו את הבשר הטחון, התבלינים, הבצל המגורר, הפטרוזיליה, ואבקת האפייה.
המתכונים באדיבות השפים המקצועיים של מפעל עיבוד העגבניות, "פריניר"
כ 30 מ"ג ליקופן
החומרים:
2 יח' רוטב משפחתי של "פריניר".
500 גר' בשר טחון.
כף פטרוזיליה קצוצה (לא חובה).
מלח ופלפל לפי הטעם.
שן שום קצוצה.
1/2 כפית אבקת אפייה.
1 בצל מגורר.
אופן ההכנה
מערבבים יחדיו את הבשר הטחון, התבלינים, הבצל המגורר, הפטרוזיליה, ואבקת האפייה.
מהמרקם המתקבל יש לעשות כדורונים ולהניח על תבנית מחופה בנייר אפייה. להכניס לתנור (מחומם) ל 180 מעלות כ 10 דקות, לצקת מעל את הרוטב המשפחתי ולאפות יחדיו עוד כ 5-10 דקות .