מלאוח פיצה

2 עלי מלאוח קפוא
4 כפות רסק עגבניות
1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת
קורט מלח...



מלאוח פיצה
2 עלי מלאוח קפוא
4 כפות רסק עגבניות
1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת
קורט מלח
אפשרי: זיתים ללא גלעינים או פיטריות חתוכות
אופן ההכנה:
מפשירים מעט את המלאוח הקפוא.
מחממים טוסטר משולשים או פסים.
מורחים על העלים רסק עגבניות , מפזרים זיתים או פיטריות, הגבינה והמלח .
מגלגלים את עלי המלוח לשני גלילות עם התערובת בפנים .
מניחים בטוסטר שחומם את הגלילות, ולוחצים.
להוציא אחרי שהמלוח משחים.
 לחלק לכמה פרוסות. 
ולאכול בתיאבון.

המלצה:  במקום רסק עגבניות למרוח גבינת קוטג', הילדים משתגעים על זה.