דייסת אטריות מתוקה
כשהחלב רותח יש להוסיף את האטריות ולהמשיך לבשל על אש נמוכה עד שהאטריות בשלות (רכות), להוסיף
מאת: אילנה טלקר
מאת: אילנה טלקר
מרכיבים:
כוס אטריות דקות
כוס וחצי חלב מורתח
כפית שטוחה של חמאה ( ללא מלח )
כף וחצי סוכר
הוראות הכנה:
כשהחלב רותח יש להוסיף את האטריות ולהמשיך לבשל על אש נמוכה עד שהאטריות בשלות (רכות), להוסיף כף וחצי סוכר ולהוריד מהאש ולתת לזה טיפה להתקרר ..
מתוך תחרות בייבי מתכונים בחסות בייבי קוק - כי לתינוק שלך מגיע אוכל בריא