ביצה בקן

1 פרוסת לחם לכל סועד
1 ביצה לכל סועד
1-2 כפות שמן
קטשופ (לא הכרחי)
גבינה צהובה (לא הכרחי)...



ביצה בקן
1 פרוסת לחם לכל סועד
1 ביצה לכל סועד
1-2 כפות שמן
קטשופ (לא הכרחי)
גבינה צהובה (לא הכרחי)
אופן ההכנה:
בעזרת כוס קטנה יוצרים חור במרכז כל פרוסה .
מחממים שמן במחבת רחבה.
מטגנים את פרוסות הלחם.
כשמשחים מעט הופכים לצד שני.
בעדינות שוברים ביצה לתוך החור שבלחם, ומשתדלים לשמור את החלמון שלם.
מכסים את המחבת ומנמיכים אש.
כאשר הביצה עשויה היטב, להוריד מהאש ולהגיש.

ניתן לנצל את עיגולי הלחם שנותרו לפיצות קטנות:
מורחים מעט קטשופ ומכסים עם עיגולי גבינה צהובה שנחתכו בעזרת הכוס שחוררה את הלחם קודם לכן.
לגיוון ניתן לפזר זיתים או פטריות.
מכניסים לטוסטר אובן לחמש דקות.