מתכונים להכנה ביתית של מים בטעמים - INFUSED WATER

אחת הדרכים היעילות ביותר להגביר צריכת מים הוא פשוט להקנות להם טעם. מים בתוספת פלחי פרי/ ירק/ עשבי תיבול/ צמחי מרפא- הם מים בטעמים אך בהכנה ביתית.



באדיבות: רותי לטר יועצת תזונה לשטראוס מים 


מתכונים להכנה ביתית של מים בטעמים - INFUSED WATER
INFUSED WATER, שנחשבים היום לטרנד חזק מאד בעולם, מכילים רק את טעמי הירקות, הפירות והעשבים שהושרו בהם, ללא רכיבים כמו צבע, חומרי שימור ועוד טבעיים לגמרי, חסרי קלוריות. ה INFUSED WATER מהווים דרך נפלאה ובריאה גם ליהנות ממגוון אינסופי של טעמים חדשים ומפתיעים גם להגביר שתייה וגם לקבל על הדרך מעט רכיבים בריאותיים אשר בהתמדה כמותם מצטברת במשך היום. הכנה ביתית וטבעית של  מים בטעמים היא תהליך קל ומהיר. 
 
 

מתכון ל- INFUSED WATER שיכול לסייע לתחושה של ריענון ואנרגיה

מרכיבים
 
הוראות הכנה:
הכניסו את כל פרוסות המלפפון, הלימון וגבעולי הירק לתוך קנקנן מים/ בקבוק INFUSED WATER ייעודי של 1 ליטר. הכניסו למקרר ל 4 שעות. הוציאו , הוסיפו את קוביות הקרח ושתו לרוויה. המשקה טוב ל 12 שעות.
 

INFUSED WATER המסייע לבקרה על המשקל

צריכת מים כשלעצמה, במסגרת תזונה מאוזנת ובריאה,  תורמת לתחושת שובע. INFUSED WATER  - דרך מצויינת להכניס טעם למים מבלי להכניס מבחוץ קלוריות סוכר ורכיבים מיותרים. ללא קפאין, ללא רכיבים מלאכותיים, צבע, ונטולי קלוריות.
 
מרכיבים:
 
הוראות הכנה:
להכניס לקנקנן מים/ בקבוק INFUSED WATER ייעודי של 1 ליטר, את הענבים, הלימון, הג'ינג'ר והתפוח. להשרות את מקל הקינמון במשך 2 דקות ולהוציאו. להשרות את 2 חצאי הצ'ילי למשך חצי דקה ולהוציאם מהמים.  הכניסו למקרר ל 4 שעות. הוציאו , הוסיפו את קוביות הקרח ושתו לרוויה. המשקה טוב ל 12 שעות.

 

מים בטעמים

 

טיפים להכנת מי  השרייה